Преди около седмица бе пуснат първия трейлър на Гунди - Легенда

...
Преди около седмица бе пуснат първия трейлър на Гунди - Легенда
Коментари Харесай

Рекордът, който трейлърът на Гунди - Легенда за любовта постави

Преди към седмица бе пуснат първия филмов откъс на  " Гунди - Легенда за любовта " и видяното ни удостовери, че упованията за кино лентата би трябвало да бъдат в действителност високи.

Рекордът, който филмът за Гунди сложи

Милиони се вълнуват за кино лентата

Още преди няколко месеца, когато бе пуснат късия тийзър в края на предходната година, той сложи връх по гледаемост. Сега историята се повтаря и с филмовия откъс, само че в още по-впечатляващ мащаб.

От профилите на кино лентата в обществените мрежи разбираме, че за по-малко от седмица филмовият откъс на  " Гунди - Легенда за любовта "  е събрал общо 2.5 милиона гледания във всички платформи.

" За по-малко от седмица направихте филмовия откъс на " Гунди - Легенда за любовта " най-гледаният в историята на българското кино ", се споделя още в обявата.
 Обещаващ филмов откъс на
Обещаващ филмов откъс на " Гунди - Легенда за любовта " - игралният филм за живота на Георги Аспарухов-Гунди

" Пазете се от Гунди в последните секунди "

Както към този момент знаем, филмът ще наблюдава славната кариера на Георги Аспарухов-Гунди от нейната зора до трагичната му смърт през месец юни 1971 година Освен това, фокус ще бъде хвърлен и върху персоналния му живот и огромната му обич в лицето на Лита. В основните функции ще забележим Павел Иванов и Александра Свиленова.

" Гунди - Легенда за любовта " е по кината от 18 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР